22 Şubat 2011 Salı

Ünlü tasarımcıların Payless için yarattığı ayakkabılar şimdi Türkiye’de!
 
 
İlk kez New York Moda Haftası’nda görücüye çıkmış ve tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir ayakkabıya sahip olmak istemez misiniz?

Amerika’nın en büyük uzmanlaşmış aile ayakkabı zinciri olan Payless ShoeSource, Lela Rose, Christian Siriano ve Isabel Toledo gibi ünlü tasarımcıların eseri olan özel etiketli koleksiyonları, uygun fiyatlarla Türk tüketicisinin ayağına getiriyor.

Dünyada 50 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren ve bugün 4.500 mağazanın üzerinde güçlü bir satış ağına sahip olan Payless ShoeSource’un Türkiye’deki ilk mağazası 16 Şubat Çarşamba günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açıldı. İkinci mağazayı 26 Şubat Cumartesi günü Optimum Alışveriş Merkezi’nde açmaya hazırlanan Payless ShoeSource, yılın ikinci yarısında İstanbul’da beş mağaza daha açmayı planlıyor.

Dünyaca ünlü markaları Türkiye’ye getiren Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından açılan Payless ShoeSource mağazalarında tüketiciler, en ekonomik fiyatlarla tasarım ve son moda ayakkabılara sahip olabilecekler.

Payless’te herkese, her beğeniye göre ayakkabı var…
Payless ShoeSource, tüketicilerin kendi tarz ve ihtiyaçlarına uygun ürünleri bulabilmesini kolaylaştırmak ve en yeni trendleri sergilemek üzere iyi bilinen markaları sunma

Kadınlar ihtiyacı olandan
çok daha fazla ayakkabı sever
2009 yılında Amerika’da Payless mağazalarını 500 milyon müşteri ziyaret etti ve 180 milyon adet ayakkabı satıldı. ABD’deki kadınların %99’u Payless’i tanıyor.






         BEĞENDİKLERİM :))








Hiç yorum yok: